Verse Vlielandse visjes

Dat er op Vlieland een paar koks rondlopen die het predikaat sterrenkok met gemak zouden kunnen dragen, dat is wellicht bekend. Om aan verse ingrediënten te komen is het niet onwaarschijnlijk dat je ze door het bos ziet struinen of langs de zee ziet lopen.

Magazine Seasons heeft er een prachtig artikel met veel foto’s over geschreven. Chefkok Raymond van restaurant Bravoure en visser Aant gingen samen op pad om verse vis te scoren. Natuurlijk werden er ook op het strand al een paar op de barbecue gelegd. Een vuurtje in een kuiltje in het zand was voldoende om de visjes bruin te bakken.

Binnenkort vind je het artikel online op Seasons.nl, een voorproefje met mooie foto’s zie je nu al op de Facebookpagina van Badhotel Bruin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s