Zomerse invulling Reddingbootschuur

De Reddingbootschuur aan de Badweg heeft een behoorlijke periode leeggestaan. Het team dat zich over de invulling mocht buigen, wil graag een weloverwogen beslissing nemen.

Het doel is dat de nieuwe gebruikers een activiteit uitoefenen die past of verenigbaar is met het gebouw en de doelstelling van de Stichting Hendrick de Keizer, die eigenaar is van de schuur.

Hoe mooi is het dan om nu te zien dat een aantal mensen hun krachten gebundeld hebben en samen tot een gevarieerde invulling zijn gekomen, die in ieder geval in de zomermaanden zorgt voor veel activiteiten in en rondom de Reddingbootschuur.

Zo zal de outdoor organisatie Paal 50 de ruimte benutten voor teambuildingactiviteiten en andere groepen. Fotografe Marjet van Veelen, ook wel bekend als de Zomerfotograaf, exposeert haar werk samen met dat van kunstenares Linette Dijk. Alsof dit nog niet genoeg is geeft de KNRM Vlieland gratis lezingen over ‘omgaan met de zee’.

Ben je deze zomer op Vlieland? Loop dan beslist eens langs! Grote kans dat de deuren geopend zijn en je kunt genieten van de expositie én de schoonheid van de Reddingbootschuur zelf. Over de andere activiteiten is ter plekke informatie beschikbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s