Donkere December Dagen

Je hoeft de tv maar aan te zetten of de krant open te slaan en je ontkomt er niet aan. Er is een hoop aan de hand in de wereld. Hoe fijn is het dan dat je een plek hebt waar je even helemaal tot rust komt. Weg van alle stress van alledag geniet je op Vlieland van je broodnodige rust. 

Of dat er helemaal van zal komen wanneer je in de laatste twee weken van het jaar op Vlieland verblijft, dat valt te bezien. Er is namelijk een heleboel leuks te doen! Wat denk je bijvoorbeeld van een sterrentocht met de bekende sterrenkundige Adrie Warmenhoven van Planetarium Franeker? Of een interessante lezing van Nynke Rixt Jukema, een expert op het gebied van licht & donker. Ben je liever wat actiever dan kun je kiezen voor een spannende dropping/puzzeltocht in het donker of een bootcamptraining.

Als klap op de vuurpijl beginnen we op 17 december met de Kunst- en Muziekroute. Een geweldig evenement waarbij je op 15 locaties kunt genieten van allerlei vormen van kunst, creativiteit en muziek.

Het hele programma van de Donkere December Dagen inclusief de kerstactiviteiten vind je op www.donkeredecemberdagen.com.

Zeker weten dat je je hoofd even helemaal leegmaakt op Vlieland! Dus boek je logeerplek op www.vlie.nl of www.vlieland.net!

2 gedachten over “Donkere December Dagen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s