Toe aan een uitdaging?

 

Wil je je voedingspatroon veranderen? Of een grote (gezonde) schoonmaak van je lijf? Misschien wil je wel 3 tot 6 kilo afvallen? Hou je van een uitdaging? Dan is dit precies wat je zoekt!

De organisaties Frie-Vit (gespecialiseerd in verantwoorde detoxkuren) en Paal 50 (gespecialiseerd in outdoor activiteiten) organiseren van 9 to 13 mei een pittige Sport Detox Week.

Je lichaam ontgiften en je energie een boost geven. Dat is wat er beloofd wordt als je dit bijzondere arrangement aandurft. Je lichaam en geest worden gereset zodat je je weer helemaal fit voelt. De Sport Detox Week vereist een redelijke tot goede basisconditie.

Op sportief gebied staan onder meer bootcampen en mountainbiken op het programma. Daarnaast ben je bezig met het reinigen van je lichaam. Detoxen wil zeggen het afvoeren van opgeslagen afvalstoffen. Veel sporten en alleen sapkuren gaan niet samen, maar sporten en mild vasten zijn een fantastische combinatie. Daarom eet je aangepaste natuurlijke en biologische voeding. Dit geeft je lichamelijk en mentaal een boost. Je zult merken dat je tijdens het volgen van de kuur geen honger hebt en je steeds fitter gaat voelen.

Meer weten over dit uitdagende arrangement, dat plaatsvindt in Strandhotel Seeduyn? Alle informatie inclusief een compleet dagprogramma is te vinden op de website van Frie-Vit.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s